Mam & pap vertellen over jou

Artikel 1 van 9 Volgende
20,99 (inclusief btw)

Elma van Vliet - mam & pap vertellen over jou

In het boek 'Mam & Pap vertellen over jou' van Elma van Vliet leg je samen alle kleine en grote momenten uit het leven van je kindje vast.  Wat was een van de mooiste momenten tijdens de zwangerschap? Was ik verlegen als kleuter? Welke dromen en wensen hebben jullie voor mij?

Mam & Pap vertellen over jou is hét boek vol boeiende en ontroerende vragen over de zwangerschap en de baby-, peuter-, kleuter- en tienertijd van je kind. In de eerste levensjaren van je kind gaan de ontwikkelingen razendsnel. Zo snel, dat je je ze later vaak niet meer kunt herinneren. In het boek leg je alle grote en kleine momenten van je kind vast. Dit is echter geen ‘gewoon’ babyboek. In dit boek is ook ruimte waar het kind zelf kan schrijven! Dit boek bevat vragen aan jullie als ouders, vanaf de zwangerschap tot aan de tienerjaren, én vragen aan je kind om samen in te vullen.

Door het invullen van het boek maak je een uniek en persoonlijk boek voor en over je kind. Een boek dat je later, gevuld met herinneringen en verhalen cadeau kunt geven.

Mam & pap vertellen over jou:
Materiaal: Stevig karton (FSC gecertificeerd)
meer Elma van Vliet: Dagboek voor mijn zoonDagboek voor mijn dochterPoëzie album, Eigenwijsheden

© 2012 - 2021 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel