Levertijd

Nadat we je bestelling en betaling hebben ontvangen, maken we deze klaar voor verzending. 

Brievenbuspost

Als je bestelling door de brievenbus past, wordt deze via de 'brievenbuspost' verstuurd. Is de bestelling op werkdagen vóór 14:00 uur geplaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. PostNL bezorgt sinds januari 2014 geen post meer op maandag. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst, worden in de regel op dinsdag aangeboden. Heb je na 14.00 uur besteld, maar heb je de bestelling snel nodig, neem dan even contact met ons op.

Pakketpost 

Alle pakketten voor Nederland versturen we met DHL. Is de bestelling op werkdagen vóór 14:00 uur geplaatst, dan wordt deze dezelfde werkdag nog verstuurd. Het pakket wordt in de regel de volgende dag aangeboden door DHL in Nederland. Met verzending naar België of Duitsland moet je rekening houden met 1 à 2 dagen extra levertijd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden in de regel op dinsdag bezorgd.

We verzenden een bevestiging per e-mail zodra de bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind je ook een Track & Trace code van DHL, zodat je zelf het proces van aflevering kunt volgen. Ga hiervoor naar www.tracktrace.nl.
Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de pakketbezorger het pakket bij je aanbiedt. Als je niet thuis thuis bent en het pakket is niet bij de buren afgeleverd, wordt het pakket nog 3 keer aangeboden. Mocht de aflevering niet zijn gelukt ontvang je een kennisgeving van DHL, waarop vermeld staat waar je het pakket kunt afhalen. 

© 2012 - 2020 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel