Hoe kan ik mijn bestelde cadeau retourneren?​

DeKleineVogelaar.nl wil graag tevreden klanten! Wij geven niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie. Dus als je onverhoopt toch niet tevreden bent over je bestelling, dan heb je 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen.

Je kunt op twee manieren retourneren: 

1. Retourneren op kosten van deKleineVogelaar.nl (je ontvangt een waardebon)

DeKleineVogelaar.nl neemt de verzendkosten van de retourzending voor haar rekening. Je ontvangt het bedrag van je retouren in de vorm van een digitale waardebon die je bij deKleineVogelaar.nl kunt besteden. Deze waarde bon ontvang je per email na ontvangst en controle van de retouren. Lees hieronder verder de bijbehorende instructies.

2. Retourneren op eigen kosten (je ontvangt je geld terug)

Wanneer je je geld terug wilt in plaats van een waardebon, stuur je de cadeaus op eigen kosten retour. Stuur je alle cadeaus retour dan ontvang je het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) retour. Als je een deel van je bestelling terugstuurt, wordt het cadeaubedrag van de geretourneerde cadeaus terugbetaald. Dit bedrag wordt eventueel verminderd met verzendkosten indien het nieuwe orderbedrag, na aftrek van de geretourneerde cadeaus, onder de "gratis verzending" grens komt waar dit in eerste instantie wel hierboven lag. Na ontvangst en controle van het cadeau(s), storten wij het bedrag binnen 5 werkdagen terug. 

Stuur een email naar: klantenservice@dekleinevogelaar.nl en vermeldt daarin:
- naam en bankrekeningnummer (voor terugstorten aankoopbedrag)
- de gewenste retourmethode
- ordernummer en datum van de bestelling
- welke producten er worden geretourneerd
- reden van retour sturen

Let op: het is belangrijk dat het product in originele staat verkeert en in de originele verpakking retour wordt gestuurd, zodat wij dit product opnieuw kunnen verkopen.

Volg de volgende instructies op, nadat je ons per email hebt geinformeerd over de retourzending:
- nadat je ons hebt geinformeerd, kun je vervolgens het product in originele staat en in de originele verpakking naar ons terugsturen. 
- vermeld het ordernummer duidelijk op het pakket. 
- bewaar het eventuele verzendbewijs
- Na ontvangst en de controle van het pakket, storten wij het betreffende bedrag retour binnen 5 werkdagen. Of je ontvangt de waardebon met het betreffende cadeaubedrag.

Retouradres:
deKleineVogelaar.nl
T.a.v. klantenservice (o.v.v. het ordernnummer)
Tulpenstraat 20
4818 GV Breda

3. Hoe kan ik mijn cadeau omruilen en een ander cadeau bestellen?

In dit geval stuur je ons een email waarin je aangeeft om welk cadeau het gaat en welk nieuw cadeau je wenst te ontvangen. Dit nieuwe cadeau wordt naar je opgetuurd. Omdat wij tevreden klanten erg belangrijk vinden,  bieden we je altijd de mogelijkheid om GRATIS te ruilen. Voor de gemaakte verzendkosten ontvang je een tegoedbon. Het is voor ons helaas niet mogelijk om ook de nieuwe verzendkosten voor onze rekening te nemen.

Volg de volgende instructies op, nadat je ons per email hebt geinformeerd over de retourzending:
- nadat je ons hebt geinformeerd, kun je vervolgens het product in originele staat en in de originele verpakking naar ons terugsturen. Let op: het is belangrijk dat het product in originele staat verkeert en in de originele verpakking retour wordt gestuurd, zodat wij dit product opnieuw kunnen verkopen.
- vermeld het ordernummer duidelijk op het pakket. 
- bewaar het eventuele verzendbewijs

Retouradres:
deKleineVogelaar.nl
T.a.v. klantenservice (o.v.v. het ordernnummer)
Tulpenstraat 20
4818 GV Breda

© 2012 - 2021 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel