Zakelijk een duurzaam kraamcadeau bestellen

Wil je zakelijk, namens jouw bedrijf, organisatie of stichting een kraamcadeau bestellen? Bij dekleineVogelaar bestel je snel, gemakkelijk en heb je gegarandeerd een origineel (kraam)cadeau. Wij houden onze eigen voorraad waardoor we snel kunnen leveren en flexibel kunnen inspelen op veel wensen. We hebben geen winkel, maar op afspraak kun je altijd langskomen om onze cadeaus te zien. Liever een cadeaubon bestellen? Dat kan uiteraard ook.
Ons assortiment bestaat uit (kraam)cadeaus in een dierenthema. Producten die op een duurzame en verantwoorde manier zijn gemaakt van de beste materialen, met respect voor mens en natuur. Wij hebben inmiddels voor heel wat bedrijven een duurzaam kraampakket verzorgd. Onze klanten beoordelen ons met een 9.4. op Kiyoh, een waardering waar we uiteraard heel trots op zijn.

Werk je bij een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of gastouder en zoek je inspiratie op het gebied van speelgoed & accessoires voor jouw locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Ook voor andere vragen of wensen.

Sorteer op
© 2012 - 2020 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel