Navigatie
 • -15%

  Milestone Zwangerschapskaarten - 5 sets
  Milestone Zwangerschapskaarten - 5 sets
  € 84,75 € 72,25
 • -20%

  Milestone Zwangerschapskaarten - 10 sets
  Milestone Zwangerschapskaarten - 10 sets
  € 169,50 € 135,00
 • set van 3!

  3 boxen naar keuze!
  3 boxen naar keuze!
  € 74,85 € 69,95
 • -11%

  24 Wasco's - primaire & pastel kleuren
  24 Wasco's - primaire & pastel kleuren
  € 21,90 € 19,50

Informatie voor bedrijven

Bestel zakelijk een (kraam)cadeau

Wil je zakelijk, namens jouw bedrijf of stichting, een kraamcadeau bestellen? Bij deKleineVogelaar is dat uiteraard mogelijk. Ons assortiment bestaat uit originele (kraam)cadeaus die op een duurzame en verantwoorde manier zijn gemaakt van de beste materialen, met respect voor mens en natuur. Bekijk snel alle originele kraamcadeaus. Tip: Vul het 'opmerkingen-veld' (bestelproces) met een mooie tekst, en wij zorgen voor een kaartje en ingepakte cadeaus. 

Als je beschikt over een BTW nummer, dan is het (onder voorwaarden) mogelijk om op rekening te betalen. In dat geval neem je contact op via klantenservice@dekleinevogelaar.nl of bel je: +31 6 48184566. Deze bestelling kun je uiteraard ook zakelijk betalen via IDeal, of 1 van de andere betaalmogelijkheden. Is je bestellng op werkdagen vóór 14u besteld? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verstuurd.

Belstel speelgoed & accessoires voor het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of gastouder

DeKleineVogelaar.nl is prefered supplier van verschillende (duurzame) kinderdagverblijven. Voor deze klanten verzorgen wij de doorvertaling en invulling van hun visie op inrichting, veiligheid en speelplezier. Door het aanbod van onze fabrikanten en leveranciers kunnen wij mix & matchen, waardoor we een samenhangend geheel van producten kunnen aanbieden. Producten die bijvoorbeeld passen binnen een dierenthema of kleur. Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke materialen (biologisch) katoen en in ieder geval met producten zonder schadelijke stoffen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan contact op via klantenservice@dekleinevogelaar.nl of bel: +31 6 48184566. 

speelgoed & accessoires kinderdagverblijf

 

 

Vragen?

Chat met deKleineVogelaar.nl via Klets

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief:
Nu aanmelden
© 2012 - 2018 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel