Betaalmethodes

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden om je bestelling te betalen. Mocht je ondanks de toelichtingen nog vragen hebben mag je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, klantenservice@dekleinevogelaar.nl.

1. Vooruitbetaling (gratis)
2. IDEAL (gratis)
3. PayPal (werkelijke kosten)
4. AfterPay (2,95 euro)
5. Bancontact / Mister Cash (werkelijke kosten)
6. SofortBanking/DIRECTebanking (werkelijke kosten)
7. Creditcard (werkelijke kosten)
 

1. Vooruitbetaling
Als je wilt vooruitbetalen, maak dan het bedrag over op rekening van deKleineVogelaar.nl, na het invoeren van de bestelling. Na de bestelling ontvang je van ons een email met de benodige gegevens om de bestelling af te ronden. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
IBAN: NL75 TRIO 0254 7160 32
BIC: TRIONL2U

2. IDEAL
Afrekenen in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank? Betalen via IDeal kan bij ons natuurlijk ook. Het bedrag wordt na de bestelling direct van je rekening afgeschreven. (Het betalingsverkeer wordt via MultiSafepay geregeld.)

3. PayPal
Je kunt veilig betalen per bankoverschrijving, creditcard of via je eigen PayPal-account. Voor betalingen via PayPal is het niet noodzakelijk om een PayPal account te hebben; je kunt altijd betalen per bankoverschrijving en creditcard. De kosten bedragen 0,35 euro en 2,9% per transactie. (Dit zijn de kosten die PayPal aan ons doorbelast)

Het proces loopt dan als volgt:
- klik op betalen via PayPal wanneer je de bestelling wilt afronden.
- log in op je PayPal-rekening, als deze er is. Als je geen PayPal-rekening hebt, voer dan alle betaalinformatie in op een webpagina, welke beveiligd is door PayPal.
- controleer de aankoop op PayPal en rond de bestelling af.

4. AfterPay
AfterPay voert voor deKleineVogelaar.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte cadeau(s) te betalen, aan AfterPay. De kosten hiervoor bedragen €2,95 per transactie. Je kunt bij www.deKleineVogelaar.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kan je betalen tot een bedrag van €400,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar het consumentendeel van de Afterpay website.

5. Bancontact / Mister Cash 
Voor al onze Belgische klanten is het ook mogelijk om af te rekenen via Bancontact/Mister Cash. Bancontact/Mister Cash is het online betaal systeem dat is ontwikkeld door de gezamenlijke banken in Belgie. Selecteer tijdens het bestelproces de optie Bancontact/Mister Cash en je kunt direct betalen in een voor jou vertrouwde bankomgeving. De transactiekosten bedragen € 0.15 euro en 1,1% van het orderbedrag. (Dit zijn de kosten die Bancontact/Mistercash aan ons doorbelast) 

6. SofortBanking / DIRECTebanking
Ook is het mogelijk om via SofortBanking/DIRECTebanking te betalen. De t​ransactiekosten bedragen € 0.12 euro en 1% van het orderbedrag. (Dit zijn de kosten die SofortBanking/DIRECTebanking aan ons doorbelast). 

7. Creditcard
Bij deKleineVogelaar.nl is het mogelijk om te betalen middels creditcard. Visa, Mastercard en Maestro worden ondersteund. De transactiekosten hiervoor bedragen €0.1 en 1,8% van het orderbedrag. (Dit zijn de kosten die de creditcardmaatschappijen aan ons doorbelasten).

Voor vragen kun je natuurlijk contact opnemen met klantenservice@dekleinevogelaar.nl.

© 2012 - 2021 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel