Over dekleineVogelaar

DeKleineVogelaar.nl is geboren in 2012, na de geboorte van onze eerste dochter. Een mooie, bijzondere periode en een nieuwe fase in ons leven. Dit was voor mij dé gelegenheid om het roer om te gooien.

In mijn zoektocht naar duurzame, originele babykleding en kinderkameraccessoires voor onze kleine spruit, liep ik vast bij de traditionele babywinkels. Het assortiment voor biologische babykleding was zeer beperkt en bij de zoektocht naar leuke duurzame  kinderkameraccessoires ontbrak het bij veel babyproducten aan uitgebreide productinformatie. Natuurlijke materialen, duurzame merken, merken met een verhaal, merken met een focus op goede arbeidsomstandigheden en producten met een toegevoegde waarde, daar was ik naar op zoek.  Daarom besloot ik een webwinkel starten waarbij het kindje centraal staat met producten die bijdragen aan een duurzame wereld. Producten vrij van schadelijke stoffen! En het dierenthema moest terugkomen, omdat ik die combinatie (kleine kindjes en diertjes) zo leuk vindt. 

Al snel werd deKleineVogelaar.nl groot op het gebied van originele kraamcadeaus. De ruimte thuis werd te klein we gingen op zoek naar een externe opslag in Breda om daar alle meubels, babyspeelgoed en babyaccessoires op te slaan. De garage staat sindsdien vol met vrolijke dieren. Originele cadeaus die ook nog eens goed zijn voor mens en natuur. Wereldwijd selecteren we onze kraamcadeaus en kindercadeaus. De focus ligt op originaliteit, werkomstandigheden en ecologisch beleid. We werken met gecertificeerde producenten maar ook met kleinere merken die bijvoorbeeld wel volgens de principes van fairtrade handelen, maar geen keurmerk dragen omdat het certificeren te kostbaar is.  

Ook het bedrijfsleven, stichtingen, organisaties en de overheid hebben ons inmiddels goed gevonden. Op aanvraag bedenken en verzorgen we prachtige kraampakketten en cadeaus die (indien gewenst) rechtstreeks naar de ontvanger gaan. Ook denken we graag met je mee (buiten het assortiment) op het moment dat je grote aantallen nodig hebt. Geen enkel probleem, we hebben alle ervaring

In ieder geval veel plezier met online shoppen. Online, want we hebben geen fysieke winkel. Een bewuste keuze omdat we vanuit huis meer flexibiliteit creëren voor ons jonge gezin. Ik hoop in ieder geval dat je een mooi cadeau kunt vinden. Wil je nog meer informatie? Bekijk dan ook eens onderstaand filmpje: dit sluit helemaal aan bij ons gedachtegoed. En op de site van eenveilignest.nl vind je goede tips over een gezonde leefomgeving van je kindje.

Ik wens je een fijne dag.

Hartelijke groet, 
Hester Vogelaar  

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel