• -17%

  Knuffel Konijn
  Knuffel Konijn

  Dit gehaakte knuffel konijn (28 cm) van Peppa is handgemaakt van biologisch katoen, opgevuld met natuurlijke materialen. Konijn is een fijn vriendje voor in bed en staat ook erg leuk op de kinderkamer.

  29,95 24,95
 • Knuffeldoek IJsbeertje
  Knuffeldoek IJsbeertje

  Prachtige, zachte knuffeldoek van Fresk in de vorm van een ijsbeer. Gemaakt van biologisch katoen in India. Een fijn vriendje voor je kindje om lekker mee te slapen en te knuffelen.

  24,95
 • Knuffel Aap
  Knuffel Aap

  Knuffel aap van Trixie is gemaakt van biologisch katoen en is 26 cm lang. De lieve aap is een heerlijk vriendje om lekker mee te knuffelen of een leuke accessoire voor in de kinderkamer.

  24,95
 • Knuffeldoekje Konijn - roze
  Knuffeldoekje Konijn - roze

  Schattig knuffeldoekje Konijn van O.B. Designs. Het roze doekje is heerlijk zacht en fijn vriendje voor in bed of om zomaar lekker mee te knuffelen. Is er een meisje geboren?

  16,95
 • Knuffeldoekje Konijn
  Knuffeldoekje Konijn

  Lief knuffeldoekje in de vorm van een konijn van O.B. Designs. Knuffedoekje Bruce is 33cm lang en heerljk zacht. Een veilig vriendje voor baby's en kleine kindjes om mee te spelen en te knuffelen, ook vanwege zijn donzige vacht.

  16,95
 • Knuffel Konijn
  Knuffel Konijn

  rachtige blauwe konijnen knuffel van O.B. Designs. Knuffel Bruce is 36 cm lang en heerljk zacht. Een veilig vriendje voor baby's en kleine kindjes om mee te spelen en te knuffelen, ook vanwege zijn donzige vachtje.

  17,95
 • Knuffeldoekje Krokodil
  Knuffeldoekje Krokodil

  Deze krokodil van Tikiri is gemaakt van biologisch katoen. De kop van de krokodil is van natuurrubber, afkomstig van de Hevea boom. De bijtring (kop) is geschikt om lekker op te sabbelen en te bijten.

  14,95
 • Knuffeldoek Leeuw
  Knuffeldoek Leeuw

  Grote zacht gele knuffeldoek in de vorm van een leeuw, van het Belgische merk Trixie. Het tutdoekje is gemaakt van een zware kwaliteit biologisch katoen en daardoor heerlijk zacht.

  18,95
 • Knuffel Zebra met geluidje
  Knuffel Zebra met geluidje

  Deze zachte zebra van Tikiri is gemaakt van biologisch katoen. Hij maakt een vrolijk geluidje als je in zin buikje knijpt en baby's, dreumesen, peutertjes zullen snel fan zijn.

  13,95
 • Knuffel Nijlpaard met geluidje
  Knuffel Nijlpaard met geluidje

  Dit zachte nijlpaard van Tikiri is gemaakt van biologisch katoen. Hij maakt een vrolijk geluidje als je in zin buikje knijpt en baby's, dreumesen, peutertjes zullen snel fan zijn. Het nijlpaard is vrij van schadelijke stoffen.

  13,95
 • Knuffeldoek Wasbeer
  Knuffeldoek Wasbeer

  Grote grijze knuffeldoek in de vorm van een wasbeer, van het belgische merk Trixie. Het tutdoekje is gemaakt van een zware kwaliteit biologisch katoen en daardoor heerlijk zacht.

  18,95

Originele knuffels en knuffeldoekjes als kraamcadeau

Knuffel vos, olifant, leeuw, krokodil, konijn, koala, aap zijn een prachtig cadeau voor het kraambezoek of de babyshower of 1e verjaardag. Zoek je een knuffel voor in bed kijk dan eens naar ons lieve knuffeldoekjes in de vorm van een dier. We hebben veel originele, vrolijke knuffels en knuffeldoekjes van hoogwaardige kwaliteit. Onze knuffeldoekjes zijn veelal van biologisch katoen. Baby's hebben heel vaak behoefte aan een knuffel of knuffeldoekje. Knuffels en knuffeldoekjes bieden troost, zorgen voor geborgenheid en geven vertrouwen. Dat is de reden dat veel kindjes zich hechten aan een knuffel of knuffeldoekje en al snel een beste vriendje hebben voor in bed,  in de box of voor ondeweg.  Dat maakt het een heel mooi kraamcadeau. Wij hebben knuffels en knuffeldoekjes in de volgende dieren: koala, konijn, giraf, krokodil, leeuw, olifant, vos, wasbeer en schaap. Onze knuffels zijn voornamelijk unisex dus geschikt voor jongens en meisjes. 

Alle knuffels en knuffeldoekjes die bestelbaar zijn, worden binnen 1-2 werkdagen geleverd. Indien gewenst pakken we het kraamcadeau gratis voor je in met prachtig duurzaam cadeaupapier in het dieren thema. 

© 2012 - 2023 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel