• Knuffel Aap
  Knuffel Aap

  Knuffel aap van Trixie is gemaakt van biologisch katoen en is 26 cm lang. De lieve aap is een heerlijk vriendje om lekker mee te knuffelen of een leuke accessoire voor in de kinderkamer.

  24,95
 • Knuffeldoekje Konijn - roze
  Knuffeldoekje Konijn - roze

  Schattig knuffeldoekje Konijn van O.B. Designs. Het roze doekje is heerlijk zacht en fijn vriendje voor in bed of om zomaar lekker mee te knuffelen. Is er een meisje geboren?

  16,95
 • Knuffeldoekje Konijn
  Knuffeldoekje Konijn

  Lief knuffeldoekje in de vorm van een konijn van O.B. Designs. Knuffedoekje Bruce is 33cm lang en heerljk zacht. Een veilig vriendje voor baby's en kleine kindjes om mee te spelen en te knuffelen, ook vanwege zijn donzige vacht.

  16,95
 • Knuffeldoekje Koala - roze
  Knuffeldoekje Koala - roze

  Roze knuffeldoek in de vorm van een koala van O.B. Designs. Knuffeldoekje Kate is 33 cm lang en heerljk zacht. Een veilig vriendje voor baby's en kleine kindjes om mee te spelen en te knuffelen, ook vanwege haar donzige vachtje.

  16,95
 • Knuffeldoekje Krokodil
  Knuffeldoekje Krokodil

  Deze krokodil van Tikiri is gemaakt van biologisch katoen. De kop van de krokodil is van natuurrubber, afkomstig van de Hevea boom. De bijtring (kop) is geschikt om lekker op te sabbelen en te bijten.

  14,95
 • Knuffel Leeuw met geluidje
  Knuffel Leeuw met geluidje

  Deze zachte leeuw van Tikiri is gemaakt van biologisch katoen. Hij maakt een vrolijk geluidje als je in zin buikje knijpt en baby's, dreumesen, peutertjes zullen snel fan zijn. Het leeuwtje is vrij van schadelijke stoffen.

  13,95
 • Knuffeldoek Leeuw
  Knuffeldoek Leeuw

  Grote zacht gele knuffeldoek in de vorm van een leeuw, van het Belgische merk Trixie. Het tutdoekje is gemaakt van een zware kwaliteit biologisch katoen en daardoor heerlijk zacht.

  18,95
 • Knuffel Zebra met geluidje
  Knuffel Zebra met geluidje

  Deze zachte zebra van Tikiri is gemaakt van biologisch katoen. Hij maakt een vrolijk geluidje als je in zin buikje knijpt en baby's, dreumesen, peutertjes zullen snel fan zijn.

  13,95

Originele knuffels en knuffeldoekjes als kraamcadeau

Knuffel vos, olifant, leeuw, krokodil, konijn, koala, aap zijn een prachtig cadeau voor het kraambezoek of de babyshower of 1e verjaardag. Zoek je een knuffel voor in bed kijk dan eens naar ons lieve knuffeldoekjes in de vorm van een dier. We hebben veel originele, vrolijke knuffels en knuffeldoekjes van hoogwaardige kwaliteit. Onze knuffeldoekjes zijn veelal van biologisch katoen. Baby's hebben heel vaak behoefte aan een knuffel of knuffeldoekje. Knuffels en knuffeldoekjes bieden troost, zorgen voor geborgenheid en geven vertrouwen. Dat is de reden dat veel kindjes zich hechten aan een knuffel of knuffeldoekje en al snel een beste vriendje hebben voor in bed,  in de box of voor ondeweg.  Dat maakt het een heel mooi kraamcadeau. Wij hebben knuffels en knuffeldoekjes in de volgende dieren: koala, konijn, giraf, krokodil, leeuw, olifant, vos, wasbeer en schaap. Onze knuffels zijn voornamelijk unisex dus geschikt voor jongens en meisjes. 

Alle knuffels en knuffeldoekjes die bestelbaar zijn, worden binnen 1-2 werkdagen geleverd. Indien gewenst pakken we het kraamcadeau gratis voor je in met prachtig duurzaam cadeaupapier in het dieren thema. 

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel