• Muziekdoos / speeltje Leeuw
  Muziekdoos / speeltje Leeuw

  Muziekdoos Leeuw van Trixie speelt een rustig en zacht melodietje, waardoor de baby lekker kan uitrusten. Het muziekdoosje heeft een okergele print van een leeuw. Een echte aanwinst voor de babykamer. Gemaakt van biologisch katoen

  26,95
 • Muziekdoos Olifant
  Muziekdoos Olifant

  Muziekdoos Olifant van Trixie speelt een rustig en zacht melodietje, waardoor de baby lekker kan uitrusten. Het muziekdoosje heeft een stoere blauwe print van een olifant. Een echte aanwinst voor de babykamer.

  29,95
 • Muziekdoos Wasbeer
  Muziekdoos Wasbeer

  Muziekdoos Wasbeer vanTrixie speelt een rustig en zacht melodietje, waardoor de baby lekker kan uitrusten. Het muziekdoosje heeft een zwart-grijze print van een wasbeer. Een echte aanwinst voor de babykamer.

  29,95
 • -20%

  Muziekdoos Muis
  Muziekdoos Muis

  Muziekdoos van Dingaring in de vorm van een muis, maak je de kinderkamer nog mooier. Door het ‘slaapverwekkende’ muziekje valt je kindje lekker in slaap. De muis heeft een klittenband-lus.

  19,95 15,95
 • -20%

  Muziekdoos Hond
  Muziekdoos Hond

  Muziekdoos hond van Dingaring speelt een heerlijk ‘slaapverwekkend’ muziekje, dat de meeste kindjes rustig maakt. De hond heeft een klittenband-lus, waardoor het muziekdoosje gemakkelijk aan de wieg of ledikant

  19,95 15,95
 • Muziekdoos Vos
  Muziekdoos Vos

  Muziekdoos Vos van Trixie speelt een rustig en zacht melodietje, waardoor de baby lekker kan uitrusten. Het muziekdoosje heeft een hippe print van een vos met een trompet. Een echte aanwinst voor de babykamer.

  29,95
 • Muziekdoos IJsbeer
  Muziekdoos IJsbeer

  Muziekdoos IJsbeer van Trixie speelt een rustig en zacht melodietje, waardoor de baby lekker kan uitrusten. Het muziekdoosje heeft een hippe print van een ijsbeer. Een echte aanwinst voor de babykamer. Gemaakt van bio katoen.

  29,95
 • Muziekdoos / speeltje Olifant
  Muziekdoos / speeltje Olifant

  Lief muziekdoosje in de vorm van een olifant van het belgische merk Trixie. De muziekdoos speelt een rustig en zacht melodietje wat fijn en rustgevend is voor baby's. Aan de achterkant van de olifant vind je een spiegeltje waar he

  29,95
 • Muziekdoos / speeltje IJsbeer
  Muziekdoos / speeltje IJsbeer

  Lief muziekdoosje in de vorm van een ijsbeer van het belgische merk Trixie. De muziekdoos speelt een rustig en zacht melodietje wanneer je aan zijn staartje trekt, wat fijn en rustgevend is voor baby's.

  26,95

Muziekdoosjes dieren

Ben je de babykamer aan het inrichten, dan is een originele muziekdoos voor de baby een vaste kinderkameraccessoire voor veel aanstaande ouders. Onze dieren in de vorm van een muziekdoosje zijn super geschikt om de kinderkamer gezellig mee aan kleden. Ze hebben een fijn geluid (veelal brahms lullaby) voor de baby's en jonge kindjes. Waardoor baby's vaak rustig worden en lekker gaan slapen. Ook tijdens een logeerpartijtje gaat een muziekdoos vaak mee, zodat het kindje altijd iets vertrouwds ziet en hoort en daardoor lekeker kan slapen.

De dieren muziekdozen van TrixieFranck & Fischer  Global Affairs & Dingarings, zijn er in verschillende dieren.  Wat dacht je van muziekdoosje muis, hond, tijger, krokodil, olifant, leeuw, vos, ijsbeer, egel of wasbeer?! Er is een verschil in knuffels met alleen een functie als muziekdoosje met trekkoord. Deze zijn niet geschikt om echt mee te knuffelen, vanwege het touwtje. Maar we hebben van Skiphop prachtige knuffels die óók een muziekdoosje in hun buikje hebben. Deze dieren zijn wel geschikt voor kleine kindjes om mee te knuffelen. Een muziekdoosje wordt in veel gezinnen gebruikt tijdens het ‘naar bed gaan’ ritueel. Verhaaltje lezen, kusje geven en dan….. muziekje aan.   

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel