• Set van 2!

    2 Dierenkoppen naar keuze!
    2 Dierenkoppen naar keuze!

    De vilten dierenkoppen van Sew Heart Felt zijn een prachtige kinderkamer accessoire! Deze originele dierenkoppen voor de babykamer of kinderkamer zijn gemaakt van natuurlijke materialen zonder chemische stoffen.

    149,95
  • Dierenkop Zwaan met vleugels
    Dierenkop Zwaan met vleugels

    Zwanenkop Odette met vleugels van Sew Heart Felt is een prachtige kinderkamer accessoire! Deze originele dierenkop voor de babykamer of meisjeskamer is gemaakt van natuurlijke materialen zonder chemische stoffen.

    169,95
  • Dierenkop Vos
    Dierenkop Vos

    Vossenkopkop Finley van Sew Heart Felt is een prachtige kinderkamer accessoire! Deze originele vossen dierenkop voor de babykamer of kinderkamer is gemaakt van natuurlijke materialen zonder chemische stoffen.

    79,95
  • Dierenkop Flamingo - lichtroze
    Dierenkop Flamingo - lichtroze

    Flamingo hoofd Alice van Sew Heart Felt is een prachtige kinderkamer accessoire! Deze licht-roze dierenkop voor de babykamer of meisjeskamer is gemaakt van natuurlijke materialen zonder chemische stoffen.

    79,95
  • -13%

    Dierenkop Flamingo
    Dierenkop Flamingo

    Dierenkop Flamingo van Sew Heart Felt is een prachtige kinderkamer accessoire! Deze originele dierenkop voor de babykamer of meisjeskamer is gemaakt van natuurlijke materialen zonder chemische stoffen.

    79,95 69,95
  • Dierenkop Leeuw
    Dierenkop Leeuw

    Leeuwenkop Prins Leopold van Sew Heart Felt is een prachtige kinderkamer accessoire! Deze originele dierenkop voor de babykamer of kinderkamer is gemaakt van natuurlijke materialen zonder chemische stoffen.

    79,95
  • Dierenkop Das
    Dierenkop Das

    Dassenkop Billy van Sew Heart Felt is een prachtige kinderkamer accessoire! Deze originele zwat-witte dierenkop voor de babykamer of kinderkamer is gemaakt van natuurlijke materialen zonder chemische stoffen.

    79,95
  • Dierenkop Pauw
    Dierenkop Pauw

    Dierenkop pauw van Sew Heart Felt is een prachtige kinderkamer accessoire! Deze originele dierenkop voor de babykamer of meisjeskamer is gemaakt van natuurlijke materialen zonder chemische stoffen.

    85,00
  • Dierenkop Eenhoorn
    Dierenkop Eenhoorn

    Eenhoornkop Céleste van Sew Heart Felt is een prachtige kinderkamer accessoire! Deze originele dierenkop voor de babykamer of meisjeskamer is gemaakt van natuurlijke materialen zonder chemische stoffen.

    79,95

Dierenkoppen

De vilten dierenkoppen van Sew Heart Felt zijn een juweel voor de kinderkamer en babykamer. Dierenkop flamingo, vos, leeuw, das en zwaan zijn handgemaakt en geven de babykamer van jongens en meisjes een warme uitstraling. Deze prachtige dierenhoofden zijn ook leuk te combineren met de bijpassende vloerkleden en slofjes van Sew Heart Felt. De dierkop is handgemaakt en is gekleurd zonder chemicaliën. Alle dieren koppen hebben een handig lusje aan de achterkant, waardoor je ze makkelijk kan ophangen. 

© 2012 - 2023 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel