Persinformatie: fairtrade carnavalspakjes

Januari 2013

Fairtrade dierenpakjes voor jongens en meisjes carnavalspakjekonijn2.jpg

Eruit zien als een gevaarlijke haai, zonder warme maskers of schmink?! Dat kan met deze zachte verstelbare dierenmuts, die al vanaf 1 jaar te dragen is. De bijbehorende staart is makkelijk vast te maken met klittenband om het middel. Door het elastiek zijn deze leuke dierenpakjes door te dragen tot een leeftijd van circa 6 jaar.

DeKleineVogelaar.nl heeft 12 beestachtige carnavalspakjes opgenomen: muis,  hond, leeuw, kat, aap, haai, konijn, ezel, paard, wolf, beer en slang. Schmink en warme maskers zijn niet meer nodig. Deze verkleedsetjes van Oskar & Ellen zijn op een eerlijke manier gemaakt door vrouwen in de Filippijnen die werken volgens de principes van faitrade. Daarnaast zijn ze ook leuk voor ná de carnaval. Binnen no-time ben je omgetoverd tot een lief of spannend dier.

Achtergrond
DeKleineVogelaar.nl is een nieuwe webshop met originele bio, eco en fairtrade cadeaus voor kids. Unieke producten, die je niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Een winkel waar het kindje centraal staat en waarmee een bijdrage wordt geleverd aan een betere wereld. DeKleineVogelaar.nl wil laten zien dat ‘groen’ niet duf of suf hoeft te zijn. 

Kijk ook voor meer informatie op www.dekleinevogelaar.nl.

*Noot voor de redactie:*
Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Hester Vogelaar; hester@dekleinevogelaar.nl, tel. 06-48184566.

Kijk ook voor meer informatie op:
http://www.dekleinevogelaar.nl/c-1922600/carnavalspakjes-2013/
www.facebook.com/DeKleineVogelaarnl
www.twitter.com/HesterVogelaar

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel