Originele Milestone fotokaarten

De Milestone Cards zijn verkrijgbaar in Milestone Pregnancy Cards, Milestone Baby Cards, Milestone Mini Cards Milestone Cards Twins en Milestone Junior Cards. Deze 5 mooie sets met kaarten zijn gericht op de mijlpalen van de zwangerschap, de mijlpalen van baby's eerste levensjaar. Sinds kort zijn er ook originele Tweeling kaarten, waarmee je het eerste jaar op een leuke manier kan vastleggen. Op de Milestone Mini kaarten schrijf je alle grappige en verrassende dingen op die kindjes dagelijks zeggen en doen en de Milestone Junior kaarten leg je de memorabele momenten vast die zich ergens voordoen tussen 1 en 4 jaar.  Deze verschillende sets zijn een origineel cadeau om je vriendin of dochter te feliciteren met haar zwangerschap of te geven als kraamcadeau of verjaardagscadau  De Milestone Baby Cards,  Milestone Junior Cards en de Milestone Pregnancy Cards bestaan uit 30 kaarten in een ansichtkaartformaat. De set Milestone Mini Cards bestaat uit 100 kleine kaartjes. De tweeling set fotokaarten bestaat uit 48 stuks.

Het idee om deze bijzondere mijlpalen vast te leggen is ontwikkeld door de Nederlandse moeder Gemma Broekhuis. De eerste keer dat haar zoon Mikkel rolde, was ze zo trots. Dit mooie moment wilde ze graag vastleggen. Ze schreef een kaart met de mijlpaal en de datum, en nam een foto van haar zoon. Ze deed hetzelfde toen hij voor het eerst doorsliep, kroop, vaste voeding kreeg en liep. Gemma realiseerde zich hoe snel je die mijlpaalmomenten vergeet en hoe leuk en waardevol het is om deze momenten te onthouden. Ze besloot haar idee verder te ontwikkelen en een jaar later waren daar.....de Milestone Baby cards.

  • Milestone Mini Kaarten
    Milestone Mini Kaarten

    Milestone Mini Cards - 100 unieke kaartjes om verrassende en grappige dingen op te schrijven die kindjes dagelijks zeggen en doen. Na de succesvolle Milestone Baby Cards en Milestone Pregnancy Cards heeft Milestone deze superleuke…

    12,95
© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel