Persinformatie Milestone Mini Cards

juli 2014

NIEUW: Milestone Mini Cards
100 unieke kaartjes om verrassende en grappige dingen op te schrijven die je kindjes dagelijks zeggen en doen.

Na de succesvolle Milestone Baby Cards en Milestone Pregnancy Cards heeft Milestone deze superleuke Milestone Mini Cards voor grotere kindjes bedacht, om alle grappige, eigenwijze en schattige uitspraken van je kindje te noteren. Met deze Mini kaarten van Milestone gaan deze leuke uitspraken niet verloren en bewaar je ze op een leuke manier.
De box bevat 100 mooi geïllustreerde kaartjes, waarop je de leukste uitspraken van je kindje kunt schrijven. Schrijf de datum erop en maak zo een prachtig doosje met herinneringen. De Mini Cards bewaar je vervolgens in dit bijgeleverde doosje, of je plakt de kaartjes in het fotoboek. 

Achtergrond

DeKleineVogelaar.nl is dé webshop met originele bio, eco en fairtrade cadeaus voor kids. Unieke producten, die je niet op elke hoek van de straat ziet. Een winkel waar het kindje centraal staat en waarmee een bijdrage wordt geleverd aan een betere wereld. DeKleineVogelaar.nl wil laten zien dat ‘groen’ niet duf of suf hoeft te zijn.

Kijk ook voor meer informatie op www.deKleineVogelaar.nl

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Hester Vogelaar; hester@dekleinevogelaar.nl, tel. 06-48184566.

Kijk ook voor meer informatie op:
http://www.dekleinevogelaar.nl/c-1972341/milestone-cards/

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel