Inspiratie opdoen en.... shoppen!

Tijdens ons bezoek aan verschillende de inkoopbeurzen begin dit jaar, zijn we 'los gegaan'. We hebben veel inspiratie opgedaan en boordevol mooie originele en eerlijke cadeaus gespot, die nu de komende weken druppelgewijs binnenkomen.

Global Affairs

Het assortiment van Global Affairs is bijvoorbeeld flink uitgebreid met nieuwe gymtassen, muziekdoosjes en tuimelaars voor de allerkleinsten. Wat ons zo aanspreekt aan Global Affairs is enerzijds de vrolijke kleuren en anderzijds het menselijke aspect! Alle producten worden op een eerlijke manier gemaakt. De ateliers worden op regematige basis persoonlijk bezocht door Annette (de Nederlandse eigenares van Gobal Affairs) én gecontroleerd. Ook wat betreft de materiaal keuze produceert Global Affairs volgens ons gedachtegoed. De nieuwe muziekdozen leeuw en tijger zijn gemaakt van biologisch katoen. Omdat het zoveel beter is voor mens en  milieu, hopen wij dat bio katoen op korte termijn de echte standaard wordt! 

Franck & Fischer

Ook Franck & Fischer heeft een nieuwe lijn met retro speelgoed te herkennen aan het oranje en bruin. Eerlijk gezegd moesten we zelf even wennen aan de kleurencombinatie, maar we ontvangen goede reacties op de nieuwe wagenspanner en het nieuwe trek- en duwspeelgoed uitgevoerd in tijger en vos.  En heb je het al gezien?! Biba en Bobbie zijn terug van wegggeweest! Deze gestreepte knuffeldoekjes van biologisch katoen zijn een erg leuk kraamcadeau!  

Dingarings rammelaars

De vrolijke dieren rammelaars zijn populair kraamcadeau! Op zich niet vreemd want de diertjes zijn schattige, hebben een hoog knuffelgehalte en zijn eerlijk gemaakt. Blij waren wij dan ook dat muis, koala, varkentje er nieuwe vriendjes bijkregen. Of wat dacht je van de nieuwe rammelaars van Dingarings vos, schaap en pandabeer!

Ballen van Crocodile Creek

Crocodile Creek heeft in 2015 weer hele gave nieuwe ballen ontworpen. Deze kleine ballen zijn erg geschikt voor kleine handjes. Dit jaar hebben we weer veel dieren ballen, maar ook auto's. 

Wasco's van Studio Skinky

De waskrijtjes van Studio Kinky zijn enige tijd uitverkocht geweest! Wij importeerden de krijtjes eerder vanuit Zuid-Korea wat nogal wat voeten in de aarde hand. Nu er een Europees distributiecentrum is, kunnen we sneller schakelen. waskrijtjes zijn er in pastelkleuren en primaire kleuren. 

Babydekens van biologisch katoen

De dierenprints van David Fussenegger blijven ons erg aanspreken! De prachtige babydekens, gemaakt van biologisch katoen houden de baby lekker warm. Combineer deze dekens van flanel en velours met een mooi lakentje en de wieg of kinderwagen ziet er helemaal gestyled uit! 

 

 

 

 

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel