Nieuwe betaalmethodes

De afgelopen weken is er kei-hard gewerkt aan de nieuwe webshop, zowel aan de voorkant als achterkant. Zoals we al eerder vermeldde zijn er naast een vernieuwde lay-out, zijn er diverse aanpassingen gedaan, om de webshop gebruiksvriendelijker te maken. Ook de betaalmogelijkheden zijn uitgebreid. Sinds kort is het voor onze Nederlandse klanten mogelijk achteraf te betalen via AfterPay. Meer informatie vind je hier. Verder kun je nu ook betalen met Credit Card. VisaMastercard en  Maestro  worden ondersteund.

*NIEUWE CADEAUS*

Of je nou op zoek bent naar een origineel kraamcadeau of verjaardagscadeau; het assortiment is verder aangevuld met héél veel nieuwe producten én nieuwe merken als Petit Collage! Het Amerikaanse merk bestaat uit mooie kinderkameraccessoires zoals dierenprint op hout, spaarpotten en speelgoed! En ook een uitgbreide collectie van kleine puzzels, die een heel geschikt verjaardagscadeautje zijn. Petit Collage is een duurzaam merk. De cadeaus bestaan uit 'goede' mileuvriendelijke materialen. Trots zijn we dan ook dat we als een van de eersten in Nederland dit prachtige merk mogen presenteren. 

Ballen van Crocodile Creek

Crocodile Creek heeft in 2015 weer hele gave nieuwe ballen ontworpen. Deze kleine ballen zijn erg geschikt voor kleine handjes. De collectie is uitgebreid met nieuwe dieren en auto's. 

 

*WINACTIE*

Als dank voor de ruim 600 likes hebben we op facebook nú een supertoffe winactie. We verloten 2 prachtige handgemaakte opbergmanden. Wie gun jij zo'n mand? Ga snel naar onze fb-pagina en reageer!

Nieuwe betaalmogelijkheden

Sinds kort is het voor onze Nederlandse klanten mogelijk achteraf te betalen via AfterPay. Meer informatie vind je hier. Verder kun je nu ook betalen met Credit Card. Visa, Mastercard en Maestro worden ondersteund.

 

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel