Sew Heart Felt

Waar vorig jaar de sloffen al een grote hit waren, hebben we sinds kort ook nieuwe vloerkleden en handpoppen van Sew Heart Felt. De wol van deze vilten kinderproducten komt uit Tibet en is gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Zeer milieuvriendelijk want er komen geen chemicaliën aan te pas. De sloffen, vloerkleden en poppenkastpoppen worden met de hand gevilt in Kathmandu (Nepal) waar Sew Heart Felt duurzaam werk biedt aan vrouwen op het platteland, volgens de principes van Fair Trade.

Ook het assortiment kindersloffen is aangevuld met nieuwe dieren, zoals de varianten schaap en uil. De handpoppen zijn er in vier uitvoeringen: konijn, koe, vos en schaap. Met deze poppenkastpoppen verzin je al snel de leukste verhalen en of zonder een poppenkast. De vloerkleden zijn een super mooie accessoire voor in de kinderkamer. Deze zachte vloerkleden hebben een afmeting van ongeveer: 110 x 65 cm.

Heb je nog vragen over deze mooie, eerlijke producten, neem dan gerust contact op via klantenservice@dekleinevogelaar.nl. In verband met onze vakantie kan een reactie in juli iets langer duren, maar we komen zeker terug op al je vragen of opmerkingen. 

Geniet van de vakantie! 

slofjes schaappoppenkast pop konijnvloerkleed vos

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel