BACK TO SCHOOL

Voor een deel van Nederland zit de zomervakantie er alweer bijna op. Wij hebben daarom al flink wat voorbereidingen getroffen voor het nieuwe schooljaar. Rugzakken, drinkflessen en broodtrommels om het schooljaar goed te beginnen. En alles natuurlijk vrij van BPA, PVC en ftalaten. De merken Franck & Fischer, Skip*Hop en Dabbawalla zijn weer goed vertegenwoordigd. Bekijk snel de gehele "back to school" collectie!

Mooie rugzakken

Onze dierenrugzakken zijn praktisch maar vooral erg leuk! Je kindje zal met veel vertrouwen het schoolplein oplopen. De rugzakken zijn meer dan groot genoeg voor een broodtrommel, bidon, bakje fruit en wat lekkers. De rugzakken van Dabbawalla zijn uitgevoerd in neopreen (surfpakkenstof) wat de inhoud wat koeler houdt.

Broodtrommels

Sommige kinderen eten zonder problemen hun boterhammetje op, anderen hebben er wat meer moeite mee. Feit is dat kindjes hun boterhammetjes in elk geval met plezier met zich meenemen in deze schattige en stoere broodtrommels van Skip*Hop. Handig voorzien van een klein extra bakje voor fruit of ander tussendoortje.

En meer....!

Hoe leuk is dat?! Bijpassende drinkflessen en besteksetjes in de varianten uil, aap en lieveheersbeestje. Hiermee maak je de schoollunch voor je kind een waar feest. Voor thuis zijn er ook nog bijpassende bordjes en eetkommen voor de allerkleinsten.

Nog een fijne vakantie!

 

 

 

 

 

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel