Kraamcadeau namens het bedrijf of organisatie

Is je collega bevallen? Is jullie werkneemster in verwachting?  Of is je zakenrelatie voor het eerst vader of moeder geworden en wil je een mooi kraampakket geven? Kortom, is er een baby geboren dan ben je bij deKleineVogelaar aan het juist adres. We hebben een groot assortiment aan originele kraamcadeaus in dieren thema. Bij ons stel je makkelijk naar eigen wens en budget je kraampakket samen. Wij pakken de cadeaus gratis voor je in en voegen desgewenst een persoonlijk kaartje toe.

Wil je zakelijk, namens jouw bedrijf, organisatie of stichting een kraamcadeau bestellen? 

  • Wij houden onze eigen voorraad waardoor we snel kunnen leveren en flexibel kunnen inspelen op veel wensen. Of je 1, 10 of 100 pakketten nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.  Ook hebben wij cadeaubonnen.
  • Ons assortiment bestaat uit originele (kraam)cadeaus in een dierenthema. Producten die op een duurzame en verantwoorde manier zijn gemaakt van de beste materialen, met respect voor mens en natuur. Wij hebben inmiddels voor heel wat bedrijven een duurzaam kraampakket verzorgd. Onze klanten weten ons ook te waarderen.  Een 9.4  maakt ons erg trots.
  • Kies een dierenthema en bepaal zelf welke cadeaus je wel (of niet) wilt hebben. Het wordt dus jouw pakket op maat. 
  • Wil je graag op factuur betalen? Neem dan even contact met ons op: info@dekleinevogelaar.nl. 

Ontzorgservice

Bestel je het kraampakket op werkdagen vóór 13:00 uur, dan worden de cadeaus nog dezelfde dag verzonden. Eventueel direct naar de kersverse ouders! Natuurlijk doen we daar een persoolijk kaartje bij. In het 'opmerkingen-veld' geef je de gewenste tekst door. Wij pakken het pakket feestelijk (en GRATIS) voor je in.  En via Track & trace volg je makkelijk de verzendstatus.

Zakelijk een kraamcadeau bestellen

Bekijk onze dierenthema's en stel snel en makkelijk een prachtig kraamcadeau samen.

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel