Oli and Carol

Oli & Carol rubber badspeelgoed en bijtspeelgoed is origineel en erg veilig. Het speelgoed wordt gemaakt in Marokko en ontworpen in Barcelona. Deze eendjes, origami rubberbootjes en of bijtbootjes zijn gemaakt van natuurrubber van de Hevea boom uit Maleisië (net zoals Sophie de Giraf) en gekleurd (met de hand) met 100% natuurlijke kleurstoffen. De rubber bootjes en rubber eendjes bevatten geen gaatjes, waardoor de kans op schimmelvorming kleiner is.  Het speelgoed is daardoor helemaal veilig om op te kauwen. De bootjes zijn vrij van  BPA, PVC en ftalaten én biologisch afbreekbaar en daardoor ook milieuvriendelijk. Dit hippe eco merk is opgericht door de zusjes Oli en Carol. Hun ontwerpen zijn geïnspireerd op de jaren '60 en'70. 

 • Rubber bootje - wit
  Rubber bootje - wit

  Dit originele witte bijtbootje van Oli and Carol is erg leuk voor in bad of te gebruiken als bijtspeelgoed bij doorkomende tandjes. Verder is dit witte bootje ook leuk als accessoire voor de kinderkamer.

  15,25
 • Rubber bootje - blauw
  Rubber bootje - blauw

  Dit originele blauwe bijtbootje van Oli and Carol is erg leuk voor in bad of te gebruiken als bijtspeelgoed bij doorkomende tandjes. Verder is dit bootje ook leuk als accessoire voor de kinderkamer.

  15,25
 • Rubber badeend- blauwe stipjes
  Rubber badeend- blauwe stipjes

  Badeendje met blauwe stipjes van Oli and Carol. Erg leuk om mee te badderen of te gebruiken als bijtspeelgoed bij doorkomende tandjes. Maar ook als decoratie eend is hij een echte blikvanger voor de kinderkamer.

  11,95
© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel