Babyservies van Pure Kids en ZOOTIES babyslofjes

Voortdurend zijn wij op zoek naar mooie, eerlijke en verantwoorde cadeaus. We bezoeken daarom beurzen, onderhouden contacten over de gehele wereld en struinen het internet af.Wat zijn we trots op 2 fantastische nieuwe duurzame merken die we aan onze eco collectie mogen toevoegen! 

Vilten dierenslofjes van ZOOTIES

Zijn ze niet geweldig? Zachte vilten slofjes van het nieuwe merk Zooties. Handgemaakt in Kyrgyzstan, van biologische wol én onder goede werkomstandigheden. Echt een cadeau dat thuis hoort in ons assortiment! En samen met de sloffen van Sew Heart Felt is er nu een geweldige collectie kindersloffen!

 

Duurzaam kinderservies van bamboevezels

Pure Kids staat voor duurzaam en vrolijk kinderservies met een origineel vosje, beer of pinguïn, gemaakt van bamboevezels en ander restmateriaal uit planten. Een heel mooi merk en een supermooie aanvulling op onze bestaande collectie bordjes en bestek van Skip Hop. Pure Kids is opgericht door Cynthia Posthuma. Zij zocht een mooi ecologisch verantwoord alternatief voor het plastic kinderborden, bekers en bestekjes. Het kinderservies is namelijk 100% afbreekbaar. Het materiaal is even sterk als melamine en plastic en bevat geen schadelijke stoffen. Het kinderservies mag in de vaatwasser (bovenste rek) maar niet geschikt voor de oven en magnetron.

 

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel