Elma van Vliet Invulboeken, dagboeken & poëzie albums

Elma van Vliet is de auteur van verschillende originele (dag)boeken, poëziealbums. Het maken, delen en bewaren van herinneringen staat als thema centraal. De persoonlijke missie van Elma is om mensen te helpen bij het maken van écht contact in de drukke wereld waarin we leven. Vanuit dat perspectief heeft zij verschillende prachtige boeken ontworpen. Zoals het Dagboek voor mijn dochter, Dagboek voor mijn zoon, Eigenwijsheden van je kind, Mam & Pap vertellen over jou én een Poëziealbum. Alle boeken zijn FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat het hout waarvan het papier is gemaakt, afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens de normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie. 

 • Invulboek 'Mam, vertel eens'
  Invulboek 'Mam, vertel eens'

  Invulboek van Elma van Vliet voor de mama in spé. Met 'Mam, vertel eens' kom je als kind alles wilt weten over de herinneringen, dromen en wensen van mama.

  20,99
 • Invulboek 'Pap, vertel eens'
  Invulboek 'Pap, vertel eens'

  Invulboek van Elma van Vliet voor de papa in spé. Met 'Pap, vertel eens' kom je als kind alles wilt weten over de herinneringen, dromen en wensen van papa.

  20,99
 • Dagboek voor mijn Zoon
  Dagboek voor mijn Zoon

  Origineel Dagboek van Elma van Vliet met blauwe kaft om al die grote en kleine momenten van je dochter in op te schrijven. Met het Dagboek voor mijn dochter bewaar je de mooiste herinneringen aan haar kindertijd.

  18,50
 • Boek Eigenwijsheden
  Boek Eigenwijsheden

  In dit prachtige boek van Elma van Vliet bewaar je eerste, leukste en mooiste uitspraken van je kind. Een super leuk persoonlijk (kraam)cadeau. Een cadeau om nu te maken en later aan je kind te geven.

  15,00
 • Invulboek 'Oma, vertel eens'
  Invulboek 'Oma, vertel eens'

  Invulboek van Elma van Vliet voor de oma's in spé. Met Oma, vertel eens geef je je oma een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen.

  20,99
 • Invulboek 'Opa, vertel eens'
  Invulboek 'Opa, vertel eens'

  nvulboek van Elma van Vliet voor de opa's in spé. Met Opa, vertel eens geef je je opa een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over zijn herinneringen, dromen en wensen.

  20,99
© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel