Sorteer op
 • Dieren lamp Walvis
  Dieren lamp Walvis

  Prachtige handgemaakte dierenlamp in de vorm van een walvis van het Franse designmerk Gone's. Deze tafellamp van blank hout, zorgt door het sfeervolle licht voor een unieke sfeer op de kinderkamer of in de woonkamer.

  69,95
 • Dieren lamp Schildpad
  Dieren lamp Schildpad

  Prachtige handgemaakte dierenlamp in de vorm van een schildpad van het Franse designmerk Gone's. Deze mooie tafellamp van blank hout, zorgt door het sfeervolle licht voor een unieke sfeer op de kinderkamer of in de woonkamer.

  69,95
 • Dieren lamp Kat
  Dieren lamp Kat

  Prachtige handgemaakte dierenlamp in de vorm van een kat van het Franse designmerk Gone's. Deze mooie tafellamp van blank hout, zorgt door het sfeervolle licht voor een unieke sfeer op de kinderkamer of in de woonkamer.

  69,95
 • Dieren lamp Hond
  Dieren lamp Hond

  Prachtige handgemaakte dierenlamp in de vorm van een hond van het Franse designmerk Gone's. Deze tafellamp van blank hout, zorgt door het sfeervolle licht voor een unieke sfeer op de kinderkamer of in de woonkamer.

  69,95
 • Dieren lamp Konijn
  Dieren lamp Konijn

  Prachtige handgemaakte dierenlamp in de vorm van een konijn van het Franse designmerk Gone's. Deze tafellamp van blank hout, zorgt door het sfeervolle licht voor een unieke sfeer op de kinderkamer of in de woonkamer.

  69,95

Gone's dierenlampenGone's knderlampen

Gone's maakt prachtige tafellampen voor kinderen van blank hout in een dierenthema.  De handgemaakte kinderlampen zijn met de hand gemaakt en een echte aanwinst voor de kinderkamer. De dierenlampen hebben houten 'ribben' die daardoor een speels lichteffect geven. Super leuk voor jonge kindjes.  Ze worden geleverd in een mooie doos, inclusief een snoer van stof met een schakelaar.  

Het luxe designmerk met een scandinavische touch, is opgericht in 2013 door 2 broers.  De lampen worden in Frankrijk ontworpen, gemaakt en verpakt. Het gebruikte hout komt uit Europees beheerde bossen. Dit betekent dat voor elke boom die er gekapt wordt weer een nieuwe wordt gepland. Er wordt bij de kap zoveel mogelijk rekening gehouden met mens en natuur. 

© 2012 - 2021 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel