"Ik doe het goed of ik doe het niet"

Ik ben Hester Vogelaar, moeder van 2 prachtige dochters en sinds 2012 owner & founder van de KleineVogelaar.nl. Een webshop met duurzame kraamcadeaus en kinderkameraccessoires in Breda. Een bedrijf wat ik zelf ben gestart en heb opgebouwd tot een volwaardige MKB-speler in de markt van (zakelijke) kraamcadeaus en babycadeaus. Naast het idee & creatie van de webshop houd ik me o.a. bezig met het optimaliseren van het (duurzame) assortiment, voorraadbeheer, inkoop (internationaal), marketing (SEO, nieuwsbrieven, persberichten), klantenservice en social media. Met behulp van een aantal handige tools, en een partner die verantwoordelijk is voor de administratie, beheer ik de webshop grotendeels zelf waardoor ik tijd overhoud wat ik kan kan besteden aan andere projecten.

Naast deze webshopactiviteiten krijg ik regelmatig de vraag om bedrijven en semi-overheid te begeleiden bij het inkooptraject ten behoeve van duurzame premiums, give-aways en relatiegeschenken. Het huidige assortiment kan ook in grote aantallen geleverd worden en daarnaast is maatwerk mogelijk, vandaar dat ik met veel van deze aanvragen uit de voeten kan. 

Mocht ik jouw bedrijf of afdeling verder kunnen helpen, neem gerust contact met me op voor meer informatie. Ik ben bereikbaar via hester@dekleinevogelaar.nl of op tel: +31 (0)648184566.

Ik wens je een fijne dag.

Hartelijke groet,
Hester Vogelaar

 

© 2012 - 2024 deKleineVogelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel